bannerklikkie

 
 

Wedding joy aanvragen

Super leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Fotoshoots bij mij zijn een klikkie anders, een beetje glamour, humor en met veel styling en setting.

Als dit ook bij jullie past, zijn jullie natuurlijk van harte welkom! Als je onderstaande vragen alvast invult, kan ik direct reageren met de juiste informatie. :)

Het invullen van onderstaand formulier is vrijblijvend en betekend niet direct dat de shoot geboekt is.

Wie weet tot snel!

Lieve groetjes, Bente Joy.

 


 

 

boekingsfotoboekingsfoto-klik

Wedding joy


Lalala loveeee, je gaat trouwen :) Super leuk!! Gefeliciteerd, lekker mooie dingen plannen en dromen uit laten komen! Als jullie het leuk zouden vinden dat ik de wedding kom vast leggen, spreek ik graag een keertje gezellig af! Ik ben altijd benieuwd naar jullie ideetjes en naar de plannen van de dag. Ik leg graag jullie moment vast op een creatieve manier, zo maak ik veel props voor de foto’s en knutsel ik er uren op los om unieke en crea spulletjes te hebben voor de shoot! Ook kan ik jullie save the date kaartje maken en de trouwkaart :). Zo kunnen we elkaar gelijk leren kennen met een love shoot. Kom gezellig een keertje langs en dan kunnen we overal over kletsen.

Benieuwd naar de investering?
Mail mij even en ik stuur je de pakketjes op, de wedding shoot is incl digitaal fotoalbum met alle geschoten foto's van de fotoshoot.
bestel-knop

 

 schrijf-je-in-nieuwsbrief
  
     

     
  Je ontvangt maximaal 1x per maand een gezellige mail