bannerklikkie

 
 

Hi! Je kunt een berichtje achterlaten onderaan deze pagina...

 

Naomi

Lieve Bente
Heeeel erg bedankt voor de fijne shoot van vandaag!
Bedankt voor je tijd, je aandacht, je geduld en de gezelligheid :)
Zo dankbaar dat ik mijn zwangere buik nog kon vastleggen.

Liefs 


woensdag 11 mei 2022
Ellen de Wit

Foto's laten maken bij Bente is altijd een feestje!

Mijn 6 jarige dochter weet inmiddels wat er komen gaat en zij vindt het geweldig om "model" te staan bij Bente! Maar ook onze 6 maanden oude baby heeft Bente met een big smile weten vast te leggen! Zo waardevol weer om deze plaatjes te hebben!

Tot bij de volgende shoot lieve Bente


maandag 04 april 2022
Bianca

Met onze 6 maanden oude baby een shoot gedaan bij Bente en wat was het fijn! Mijn vriend vindt foto's maar niks en die werd zo goed op zijn gemak gesteld en de kleine man kreeg ze zo goed aan het lachen. Het voelde zo leuk en gezellig en de foto's waren ook top. We zijn echt super blij!


zaterdag 02 april 2022
Sharon

Samen met mijn twee kinderen deed ik een Vogue shoot bij Bente! Dat vond ik best spannend, maar Bente was heel relaxt, gezellig en positief. De kinderen moesten erg wennen en loskomen (dochter durfde bijvoorbeeld niet naar de camera te kijken). Aan het eind voelden ze zich prima op hun gemak. Het resultaat vind ik prachtig!!! Zo ontspannen staan we er allemaal op, heel knap hoe Bente deze momenten heeft weten vast te leggen!! Heel erg bedankt en tot een volgende keer ;-) 


woensdag 23 maart 2022
Annelijne, Maemae Home

Echt heel erg blij met de resultaten van de branding shoot bij Bente! Het was supergezellig, ik voelde me helemaal op m'n gemak en de foto's had ik gewoon binnen een paar dagen al binnen! Wauw ?. Dit ga ik zeker vaker doen. Aanrader! 


donderdag 10 maart 2022
 
Powered by Phoca Guestbook

Plaats jouw bericht hieronder
 


 

 schrijf-je-in-nieuwsbrief
  
     

     
  Je ontvangt maximaal 1x per maand een gezellige mail