bannerklikkie

 
 

Hi! Je kunt een berichtje achterlaten onderaan deze pagina...

 

Anne-Christien

Voor de heropening van mijn kapsalon Hizi Hair in Hoogland kwam Bente de foto’s maken. Wat een heerlijke spontaniteit! 
De sfeer spat van de foto’s af, geweldig dankjewel! Professioneel én gezellig ❣️
liefs, Anne-Christien 


zaterdag 04 november 2023
Gonny

Potverdorie wie had dat gedacht.. ik een boudoir fotoshoot! Nou ik, en veel met mij niet!!!

We hebben Bente gevraagd om foto’s te maken voor onze bruiloft nav alle toffe foto’s die we steeds voorbij zagen komen. Op een middag ging ik gezellig bij der langs om te kletsen over de bruiloft.. hoe we alles gingen doen wat mijn ideeen waren etc etc etc. Ze ging gelijk helemaal los met allemaal ideeen, hier zat ook het idee van de boudoir shoot bij. Ik hoor mezelf nog zeggen: hahaha je bent niet wijs, mij niet gezien! 
Het was tijd voor het tweede gesprekje, even de puntjes op de i. Allemaal gelukt en ook toen begon ze over de boudoirshoot, ze was zo enthousiast en relaxed dat ik ineens dacht.. ach waarom ook niet! Doe is gek! Ik doe het gewoon. En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Zo tof om te doen en eerlijk is eerlijk, ik ben best een beetje trots op het eindresultaat! Vond ik het spannend? Ja! Doodeng! Vond ik het leuk? Ja mega! Echt een aanrader om te doen! Bente weet je een goed gevoel te geven, echt een professional! 


donderdag 21 september 2023
Jenieke

Tijdens de zwangerschap van mijn eerste kindje groeide ik (ook letterlijk, haha) steeds meer in het trots zijn op mijn lichaam. Dit had ik eigenlijk nog niet vaak ervaren en het leek me tof om deze bijzondere periode vast te laten leggen! Ik had al een paar fotografen gecontact, maar niks voelde gelijk goed. Tót ik door een vriendin werd getipt om naar Bente te gaan. Ik wilde (half)ontblote foto’s van mijn zwangere lichaam en dus was het extra belangrijk voor mij dat ik me op mijn gemak voelde. Bij Bente was dit direct het geval en ook tijdens de shoot was het super relaxt en totaal niet ongemakkelijk om naakt voor haar lens te staan. Ze heeft geweldig meegedacht in leuke ideeën en de foto’s zijn onwijs mooi geworden. Dankzij deze prachtige foto’s kon ik nog trotser naar mezelf kijken. 

Toen onze kleine Puk eenmaal geboren was, zijn we terug gegaan voor een shoot met onze kleine meid. Ook dit heeft weer heerlijke plaatjes opgeleverd, wat zowel voor ons als voor de kleine erg waardevol is om later op terug te kijken! Je bent een lieverd Bente, bedankt voor de prachtige foto’s en we komen vast nog een keer terug!


maandag 18 september 2023
Nienke

Lieve Bente, ik ben nog steeds helemaal in de wolken van onze shoot, wat ben jij goed! Aanvankelijk had ik bedacht de boudoir shoot te doen voor mijn man, maar het was uiteindelijk misschien wel meer voor mijzelf en me comfortabel voelen in mijn eigen huid. Je hebt mijn droom om een pin-up model te spelen vervuld, wat was het ontzettend leuk!! Dankje dankje dankje!! X Nienke


woensdag 30 augustus 2023
Sharone

Nou daar ging ik dan, met m'n koffertje vol met lingerie, sexy Pumps en kimono. Whaaa zo spannend! Ik had al contact gehad met Bente en eerder een shoot gehad waardoor ik me redelijk kon ontspannen. Toen ik aankwam bij de studio kwam Bente er ook net aan, samen door de regen sprinten. Bente is een topper meteen lekker chill en beide op ons gemak. Kleren uit een gaan haha, grapjes maken, ouwe hoeren helemaal leuk. Ik voelde mij snel ontspannen. Deze foto's hadden een dubbel doel; een kado voor m'n lieve vent (de avond voor de bruiloft kreeg hij deze) en een kado voor mezelf! Zie jezelf is zoals hij je ziet, mooi, sexy en vooral mooi zoals je bent.  Het eindresultaat was super zo blij mee!!! En naast top foto's heb je meteen een super leuke middag/ochtend in the pocket... doen dus ?


zaterdag 26 augustus 2023
 
Powered by Phoca Guestbook

Post Message
 


 

 schrijf-je-in-nieuwsbrief
  
     

     
  Je ontvangt maximaal 1x per maand een gezellige mail