bannerklikkie

 
 

Family shoot aanvragen

Super leuk dat je een family shoot wilt aanvragen! Fotoshoots bij mij zijn een klikkie anders, een beetje glamour, humor en met veel styling en setting.

Als dit ook bij jullie past, zijn jullie natuurlijk van harte welkom! Als je onderstaande vragen alvast invult, kan ik direct reageren met de juiste informatie en wellicht ook met beschikbare data :).

Het invullen van onderstaand formulier is vrijblijvend en betekend niet direct dat de shoot geboekt is.

Wie weet tot snel!

Lieve groetjes, Bente Joy.

 


 

 

boekingsfotoboekingsfoto-klik

 

Family joy

Wat houdt de shoot in?
Leuk!! Een foto van iedereen, zoveel zullen daar nog niet van zijn :). We maken plaatjes met ze allen, maar ook van mama met de kids en papa met de kids, de kids alleen en maken er echt een feestje van. Creatieve gezin foto’s :). Samen bedenken we leuke ideetjes met daarbij behorende styling en setting. Wat past er bij jullie? Gaan jullie voor stoer, voor romantisch voor glamour…. !! Misschien heb je wel al leuke ideetjes, of misschien wil je dat ik met leuke ideetjes kom :).

Wat zijn de kosten van de shoot?
De kosten van de shoot zijn afhankelijk van het aantal kids en of het buiten of binnen is. De shoot duurt een uur tot anderhalf uur en is 225 euro voor 4 personen. Per extra persoon is het 25 euro. Deze shoot is ook heel leuk buiten! Hiervoor wordt een meerprijs gerekend van 45 euro. Make up & Haar is mogelijk voor 25 extra. Bij de shoot zijn 5 digitale foto’s inbegrepen en een digitaal fotoalbum met alle geschoten foto's van de fotoshoot, waarin je ook de keuze kunt maken welke foto's je wilt ontvangen.. Voor meer vragen over prijzen van digitale foto’s, praktische en styling tips, kijk dan bij de meest gestelde vragen.

bestel-knop

 

 

 schrijf-je-in-nieuwsbrief
  
     

     
  Je ontvangt maximaal 1x per maand een gezellige mail