bannerklikkie

 
 

Boudoir aanvragen

Super leuk dat je een Boudoir shoot wilt aanvragen! Fotoshoots bij mij zijn een klikkie anders, een beetje glamour, humor en met veel styling en setting.

Als dit ook bij jullie past, zijn jullie natuurlijk van harte welkom! Als je onderstaande vragen alvast invult, kan ik direct reageren met de juiste informatie en wellicht ook met beschikbare data :).

Het invullen van onderstaand formulier is vrijblijvend en betekend niet direct dat de shoot geboekt is.

Wie weet tot snel!

Lieve groetjes, Bente Joy.

 


 

boekingsfotoboekingsfoto-klik

 

Boudoir Shoot

Oeeee super leuk en spannend een boudoir shoot! Voor jezelf, voor je partner en nouja weer gewoon voor jezelf. Zelf liefde, zelf acceptatie en nog veel meer. Deze shoot is voor iedereen en ik help je overal bij :)

Je hoeft dus helemaal geen ervaring te hebben, sterker nog, dat heeft eigelijk niemand! Ik ga je echt overal bij helpen, met de styling, kleding, poses het zwoel kijken ;) en vooral met het lachen, want we gaan er echt een mega gezellig momentje samen van maken!! We doen het echt samen :)


Check eens het Gastenboek, hierin staan verhalen in van andere vrouwen hoe zij het vonden.

Zie ik je snel?

Benieuwd naar de investering?
Een boudoir shoot kost 225 euro, dit is inclusief 5 digitale foto's.

Na de shoot ontvang je een grote online galerij, met daarin alle mooie foto's :), hieronder staan nummertjes en op deze manier kan jij zelf je keuze maken.

Mocht je meer foto's kiezen dan de 5 stuks, kan je altijd extra bij kopen en zelfs alles!! tegen een leuke actie prijs :). bestel-knop

 

 schrijf-je-in-nieuwsbrief
  
     

     
  Je ontvangt maximaal 1x per maand een gezellige mail