bannerklikkie

 
 

smashthecake

Smash the cake

Wat houdt de shoot in?
Wat gaat de tijd toch super snel! Jouw kleintje is alweer bijna 1 jaar en dat is zo bijzonder! Deze gelegenheid is dan ook te gek om een smash the cake shoot bij te doen. De eerste kennis making met taart wellicht en 1 die helemaal alleen voor jouw kleintje is. Ik zal alle momentjes vast leggen, van het onbekende blikje naar de taart tot de verovering en de heerlijke vieze schaamteloze koppies ☺

Na de shoot is de mogelijkheid om jouw kleintje in bad te doen in een super stoere zinken teil waarbij ik nogmaals foto’s maak van de waterpret.

Deze foto kan je ook gebruiken voor een uitnodiging voor het eerste verjaardagsfeestje bijvoorbeeld ☺

De taart kan je via mij regelen, maar dit mag je ook zelf doen!

Om teleurstelling te voorkomen (en zodat ik iedereen dus blij kan maken;)) graag optijd boeken, het liefst 2 maanden van te voren.)

Wat zijn de kosten van de shoot?
Deze shoot kost 185 euro en daarbij ontvang je een XL cupcake (kleur naar keuze) ,5 digitale foto’s en een digitaal fotoalbum met alle geschoten foto's van de fotoshoot, waarin je ook de keuze kunt maken welke foto's je wilt ontvangen.. De tijdsduur is ongeveer een uur tot anderhalf. Voor meer informatie over prijzen van digitale foto’s kun je contact met mij opnemen. Buiten shooten is ook mogelijk voor 45 euro extra.

Heb je nog vragen, kijk dan bij meest gestelde vragen. Hier staan al veel vragen beantwoord. Ook vragen over aanwezige praktische spullejtes en styling artikelen.

bestel-knop

 

 schrijf-je-in-nieuwsbrief
  
     

     
  Je ontvangt maximaal 1x per maand een gezellige mail