bannerklikkie

 
 

Newborn joy

Wat houdt de shoot in?
Zo lief en klein, unieke momentjes tijdens de newborn shoot. Dit kunnen we maar 1x doen en het is zo speciaal.

De newborn shoot vindt plaats binnen 14 dagen na de geboorte en het aller liefst binnen 8 dagen. Dit omdat de kleintjes dan nog veel slapen en flexibel zijn voor de foto. Bij deze shoot zitten ook foto’s met de papa en de mama in, unieke eerste momentjes samen! Juist die liefde wil ik graag vast leggen. Kleine gaapjes, mini lachjes ik kan er uren op wachten. Alle geduld en rust zal er zijn tijdens de shoot.

Het is natuurlijk lastig om de newborn shoot op een exacte data in de agenda te schrijven ☺. Maar wat ik altijd doe, is jouw uitgerekende data opschrijven in de agenda, zodat ik er rekening mee kan houden. Wanneer je dan bevallen bent, mag je mijn nummer, naast die van de verloskundige leggen ;). Laten we zo snel mogelijk contact hebben om een plekje te maken in die week.

Check even de FAQ, voor praktische spulletjes en styling informatie.

Om teleurstelling te voorkomen (en zodat ik iedereen dus blij kan maken;)) graag optijd boeken, het liefst 2 maanden van te voren.)

Wat zijn de kosten van de shoot?
Deze shoot kost 285 euro en daarbij ontvang je 5 digitale foto’s en een digitaal fotoalbum met alle geschoten foto's van de fotoshoot, waarin je ook de keuze kunt maken welke foto's je wilt ontvangen. De tijdsduur is ongeveer 1,5/2 uur, waarbij er alle tijd is voor voeden en verschonen. Voor meer informatie over prijzen van digitale foto’s kun je contact met mij opnemen. Make up & Haar is mogelijk voor 30 euro extra. Als je ook de zwangerschap shoot hebt gedaan dan kost een newborn shoot 250 euro. Korting!! :)

Heb je nog geen geboortekaartje? Deze kunnen we samen maken ☺!

bestel-knop

 

 schrijf-je-in-nieuwsbrief
  
     

     
  Je ontvangt maximaal 1x per maand een gezellige mail