bannerklikkie

 
 
Mama's Joy
Uw winkelwagen is leeg!
Vaderdag pop-up | Verf smijten
Vaderdag pop-up | Verf smijten
Vaderdag pop-up | Verf smijten
Prijs: €57,50
Excl. BTW: €47,52

* hoeveel personen gaan er op de foto?:

* hoeveel kids gaan er op de foto?:

* hoe oud zijn de kids?:

*

Aantal:  

VERF SMIJTEN MET VADERDAG

Yes! Het is weer bijna vaderdag en we hebben weer een te gek gaaf stoere shoot bedacht!  Verf, verf en nog eens verf; family paint fight.
Wat gaan we doen :) We gaan per gezin lekker kliederen met verf, eerst maken we een ready toooo gooo foto :). Met alle verf spulletjes in de handen en een actie foto, zodat we ook een ''before'' schone foto hebben hihi. Daarna mogen jullie lekker ''spelen'' ;), met vingerverf, met kwasten, met je handen en een tube om mee te spuiten. Van jullie acties, gilletjes en liefde worden foto's gemaakt. Daarna maken we een ''after foto'' als zijnde grappig portret :). Het wordt een momentje om niet te vergeten & weer een vinkje op de bucketlist. 

SPELREGELS:
*Bij de shoot in zit 1 digitale foto, mocht je achteraf na het zien van je foto galerij meer foto's tof vinden. Kan je extra digitale foto's kopen voor 7,50 per stuk. Gekozen foto's worden via wetransfer verstuurd. 
*Er zijn ongeveer 15 minuutjes per shoot
*Kindjes die nog niet kunnen zitten, kunnen alleen met papa en of mama's samen op de foto.
*Ondanks dat de shoot verf ''smijten" heet, gaan we niet echt, echt smijten met geweld ;) We gaan met beleid & liefde de shoot doen. Uiteraard wel met alle spontaniteit die daarbij hoort.
 Er is per gezin, vingerverf om mee te smeren, kwasten om mee te kliederen & tubes om mee te spuiten. 
*De shoot is per gezin/stel etc. Dit om de rust, tijd en orde te bewaken. Met een max van 3 volwassen en een max van 5 personen binnen een gezin. Mocht je een groot gezin hebben, of andere wilde   plannen ;) mail ons dan even hoe of wat, dan komt er meestal wel een goed idee uit!.
*Je wordt vies ;) daar zijn wij niet verantwoordelijk voor. Er wordt gewerkt met waterverf & zullen een fijne info mail maken wbt kleding en schoonmaken :). 
 

LOCATIE:
Eemklooster, Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort. De shoot vind buiten plaats op het buiten terrein van het klooster (locatie volgt), bij regen is de shoot binnen. 

PRAKTISCH:
Een paar dagen voor de fotoshoot zal je nog een mail ontvangen met de routebeschrijving en nog wat tips en trucs voor de shoot & wat stylingtips.

BELANGRIJK:
Eenmaal een ticket gekocht, kan deze niet meer geannuleerd worden. Mocht je helaas niet meer kunnen, kan je eventueel in overleg met ons het ticket aan een ander geven.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Deze vind je ook vast leuk
Powered By jCart
 schrijf-je-in-nieuwsbrief
  
     

     
  Je ontvangt maximaal 1x per maand een gezellige mail